הצטרף בתאריך: Oct 03, 2008 הודעות: 252 מיקום: ירושלים
נשלח: ב' 01 05, 2009 5:48 am כותרת הודעה: תמיכה משפטית בפורום האתר יוצאת לדרך...
שלום לכולם,
אני גאה לבשל לחברי ומבקרי האתר כי היום בפגישה יזומה במשרד עו"ד בתל אביב הצגתי את הרעיון האתר בפניהם.
עורכי הדין הנכבדים קיבלו את הרעיון לתמיכה קהילתית והביעו את הערצתם ליוזמה שנטלתי למען קהילת נפגעי הצרכנות המוחים בישראל וברכו את ברכתם להצלחה ונתנו את רצונם להשתתף בתמיכה הקהילתית.
מה יש לנו כעת, פעיל, עו"ד מוטי אדטו בתחום הפלילי שיעניק תמיכה בפורום המחלקה המשפטית ברמות המלצה לקהילת אזהרה צרכנית במגוון נושאים בפורום בלבד.
פעילה, סייעת משפטית בשם סיון סטודנטית למשפטים שתסייע לעו"ד בתחום הכללי בפורום המחלקה המשפטית וכן בהבאת סעיפי חוק פסקי דין מאמרים וכדומה בחסות עו"ד באתרנו.
מה עומד להתחדש, בקרוב, עורכי הדין ששמם יוצג לאחר הרשמתם והצבתם כמנהלים בפורומים הרלוונטים יתנו תמיכה משפטית ברמות המלצה לקהילת אזהרה צרכנית במגוון נושאים בפורום בלבד. במקביל לזאת ניתנת האופצייה לקהילת "אזהרה צרכנית" לשכור עו"ד באופן פרטי לצורכיו במחיר השווה לכל נפש עד כמה שאפשר.
גולת הכותרת:
המלצת עורכי הדין הייתה להוסיף נושאים נוספים להרחבת התמיכה בקהילות ישראל.
כעת שתקוותנו הופכת לשפיר ועיניינו נשואות אליהם ותקוותינו בם.
אנו מעלים חיוך מאחר ועלינו מדרגה בהצעות התמיכה של האתר.
ד.נ. חשוב, שלא נזדקק!
גם ובמידה ואינך זקוק לתמיכת האתר נכון לעכשיו ובכלל...
שווה להיות חלק מקהילה ולהתעדכן בחידושים שיכולים רק להפתיע לטובה...
הרשמו עכשיו ואל תשכחו לשלוח לחבר את האתר...
כי מי יודע מה ילד יום...
בברכה והצלחה לכולם
יאיר, מנהל האתר אזהרה צרכנית _________________ במובן קהילתי...
אין דבר כזה "אם אין אני לי מי לי"...
אבל יש דבר כזה שאם לא אהיה לכם ולא תהיו לי וימשיכו לעשוק בנו עד זוב...
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
זכויות יוצרים
®
2003
"נרו יאיר"
כל הזכויות שמורות.Powered By PHPNuke ::
Hebrew Translation & Coding By
Nukeall עיצוב תרגום וישור לעברית
Neroyair &
Berlo