נשלח: ג' 01 26, 2010 8:07 pm כותרת הודעה: על הוט והאתר של דניאל ועוד כל מיני דברים - כדאי להכנס!!
טוב לקח הרבה זמן אך הנה זה בא!!!
1. קודם כל הרשו לי להתנצל עברו עלי כל מיני דברים בזמן האחרון לווא דווקא רעים ובגללם לא יכולתי לשבת ולכתוב
2. ונעבור לעינייננו לגבי דניאל הוא ממזמן בחו"ל ואין לו בכלל זמן לגשת לאתר וחבל מאוד ניהיה שם מלא באלגאן כל מיני סוכנין שרוצים לעשות קופה על לקוחות מסכנים שרוצים לעזוב את הוט ובינהם סוכני מכירות של 012 ושל YES ועוד לא שיש לי משהו נגד YES אך יש לי בהחלט משהו נגד סוכני מכירות למינהם השונים (על חברת 012 זה משהו אחר ועל זה נרחיב בפעם אחרת)
3. בקיצור הרבה באלאגן באתר של דניאל וחבל מאוד המטרה שהאתר שלו קם כתוצאה מהאי השגחה שלו התמוססה ונהרסה לגמרי וחבל מאוד!!
4. ניסיתי בכל קוחי לגרום לדניאל לדבר איתנו כלומר איתי ועם יאיר ולפתור את העיניין אחת ולתמיד ואםתם יודעין בדיוק איזה עיניין אך לשווא הבחור לא עונה יותר ובכלל לא קיים וזה כבר זלזול מוחלט!!
לגבי הוט!!!
1. החברה הזאת הולכת מדחי אל דחי אני מידי פעם מציץ באתר של דניאל לא תאמינו איזה סיפורים הולך שם והכל הולך על אוזניים ערלות כי אין מי שישגיח על האתר הזה
2. אם חשבנו שהשירות של הוט ילמדו מהלקחים והשתפרו אז ממש לו פשוט חבורה של חזירים שרוצה יותר ויותר כסף
3. רק שתדעו הטכנולוגייה של הוט ואמרתי זאת כמה וכמה פעמים היא יותר טובה מהטכנולוגייה של בזק והיא מסוגלת אפילו עכשיו לתת פס רוחב סימטרי של 30/30 רק שהיא לא עושה זאת בגלל שהיא רוצה לקחת כמה שיורת כסף מהלקוחות ומחכה לבזק שתעשה זאת ואז המחירים יעלו והיא גם תעלה את המחירים שלה וזה פשוט בושה וחרפה
4. הטכנולוגייה אומנם יותר טובה אך תשאלו למה יש יותר לקוחות אצל בזק טוב למעשה אתם לא צריכים לשאול כי אתם יודעים את התשובה
השירות!!!
הצטרף בתאריך: Oct 03, 2008 הודעות: 252 מיקום: ירושלים
נשלח: ה' 01 28, 2010 5:13 am כותרת הודעה: נושא האתר "אני שונא את הוט" לא חדש...
ששי שלום...
מה שלומך? מקווה שהכל זורם אצלך כשורה.
לעניין הבא והחשוב,
נושא האתר "אני שונא את הוט" לא חדש וידוע לאלה שעוקבים מקרוב על הנעשה שם.
כבר בעבר כתבתי מסקנות אישיות על האתר "אני שונא את הוט" שגורם לנפגעי הוט להיפגע יותר ויותר וזה משרת את האינטרס של הוט יותר ויותר לצערינו הרב...
הלינק לכתבה: http://www.warning.org.il/modules.php?name=News&file=article&sid=45
אני חושב שיש צורך עז לגרור את הנפגעים לשלב התובנה מה באמת צריך לעשות ואיפה הכי כדאי לכתוב את התלונות וסיפורי הנפגעות מאלה חברות הקרטל ובמקרה זה היא חברת הוט...
אני מניח שאם ניצור מצב של עקביות בנושא האתר הנ"ל ולהעיר תגובות אך ורק פה אזי שנוכל ליצור שינוי מהותי בטיפול הנפגעים.
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
זכויות יוצרים
®
2003
"נרו יאיר"
כל הזכויות שמורות.Powered By PHPNuke ::
Hebrew Translation & Coding By
Nukeall עיצוב תרגום וישור לעברית
Neroyair &
Berlo